Scarlett Johansson suivaantui faneilleen: ”Kuinka törkeitä ihmiset voivat olla?”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Miljoonien miesten janoama naistähti Scarlett Johansson nähdään parhaillaan Suomen valkokankailla The Avengers –elokuvassa. Näyttelijätär kertoi äskettäin joutuneensa tiukalle dieetille ennen elokuvan kuvauksia, koska hänen roolihahmonsa puku oli hyvin piukka.

Nyt 27-vuotias näyttelijätär kertoi joidenkin faniensa käyttäytyvän todella törkeästi hänen edessään. Scarlettin mielestä on nimittäin shokeeraavaa, jos ihailijat tunkeutuvat hänen seuraansa esimerkiksi illallisella ja räpsivät hänestä kuvia ilman lupaa. Tähden mielestä moinen käytös on yksi asia kuuluisuudessa, mistä hän ei pidä.

– Olen jatkuvasti yllättynyt siitä kuinka törkeitä ihmiset voivat olla. Treffi-iltani menevät pilalle, kun joku on heti tunkemassa kamerakännykkäänsä kasvojeni eteen. En koskaan ottaisi kenestäkään valokuvaa ilman lupaa, Scarlett Johansson kertoi The New Review –lehdelle.

The Avengers -elokuva kokoaa yhteen Marvelin suosituimmat supersankarit. Mukana ovat Iron Man, Hulk, Thor, Captain America, Hawkeye ja Black Widow. Supersankariseikkailun ohjaaja on Buffy Vampyyrintappaja- ja Angel -televisiosarjojen luoja Joss Whedon. Elokuva perustuu Marvelin ikisuosittuun Kostajat-sarjakuvaan, joka julkaistiin ensimmäisen kerran vuonna 1963.