Snoop Dogg Ruisrockiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuimpien ja suositumpien rap-artistien joukkoon lukeutuva yhdysvaltalainen Snoop Dogg on varmistunut 6. – 8. heinäkuuta juhlittavan Ruisrockin sunnuntain pääesiintyjäksi. Muita Turun Ruissalossa nähtäviä uusia kiinnityksiä ovat The Rasmus, Disco Ensemble ja Olavi Uusivirta.

Snoop Dogg on uransa aikana myynyt yli 16 miljoonaa albumia, kahminut listojen kärkisijoja ja palkintoja. Räppäri julkaisi viime vuonna menestyksekkään yhdennentoista studioalbuminsa Doggumentaryn, viime kuussa Stoner’s -nimisen EP:n ja tekee parhaillaan uutta albumia.

Ruisrockin perjantai täydentyy kolmella ajankohtaisella kotimaisella artistilla. The Rasmus on tehnyt paluun lavoille ja levytysrintamalle neljän vuoden tauon jälkeen. Suomen kansainvälisesti tunnetuin indie-yhtye Disco Ensemble valmistelee parhaillaan tuottaja Jukka Immosen kanssa tulevaa albumiaan, jolta esimakua on jo kuultu Your Shadow -studiolivetaltioinnin muodossa.