Tässä ökyhuoneessa Jessica Simpson synnytti – katso kuvat

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Laulaja ja realityohjelmien tähti Jessica Simpson synnytti tällä viikolla esikoislapsensa Los Angelesin julkkisten suosimassa Cedars-Sinai-sairaalassa. Tyttövauva on Eric Johnsonin ja Jessica Simpsonin ensimmäinen yhteinen lapsi.

Nyt julkisuuteen on päätynyt kuvia realitykaunottaren hulppeasta synnytyshuoneesta. Jessica Simpson nimittäin synnytti Maxwell Drew Johnsoniksi nimetty -nimisen pienokaisensa maailmaan kuin viiden tähden hotellin sviitissä. VIP-synnytyshuoneen päivävuokran tiedetään olevan 4.000 dollaria, eli noin 3.200 euroa.

Tyttövauvan tuore äiti järjesti aiemmin tänä vuonna julkkistähtiä vilisevät vauvakutsut. Lähteiden mukaan vauvakutsuilta ei puuttunut luksusta ja glamouria. Jessica Simpson julkaisikin äskettäin kohutuilta vauvakutsuiltaan videon, jossa neitokainen esitteli muun muuassa lahjapakettejaan.

Jessica Simpson on kihloissa amerikkalaista jalkapalloa ammatikseen pelanneen Eric Johnsonin kanssa. Valtavan vauvavatsan itselleen raskauden myötä saanut Simpson näytti jo kuukausia sitten siltä, kuin hän olisi viimeisillään raskaana. Monet julkkikset muun muuassa kirjoittivat Twitter-blogeissaan olevansa huolissaan Jessican paisumisesta.