Viidakon tähtöset seikkailevat uudessa sarjassa Espanjassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Aurinkorannan tähtöset -nettisarja vie kolme Subin huippusuositusta Viidakon tähtöset -ohjelmasta tuttua kaunotarta uusiin seikkailuihin. 18-osainen Aurinkorannan tähtöset alkaa Subin netissä 25. toukokuuta.

Maisa Torppa, Iida Ketola ja Henna Kalinainen ovat menestyksekkäästi raivanneet tiensä läpi Thaimaan viidakon, Helsingin yöelämän ja lööppijulkisuuden. Seuraavaksi he selvittävät, kuinka perinteisen turistikohteen haasteet voitetaan.

Näiden tähtösten matkaan mahtuu draamaa ja unohtumattomia kohtaamisia, kun he suuntaavat rantalomalle Espanjan Aurinkorannikolle. Maisa Torppa lähtee kuvauksiin hyvällä fiiliksellä.

– Musta on mielenkiintoista nähdä, mitä me siellä Aurinkorannikolla tehdään ja kuinka ohjelma saadaan rakennettua tällä kertaa vain kolmen ihmisen ympärille. Mä aion mennä pitämään hauskaa ja ottamaan aurinkoa, Maisa Torppa kertoi.