Rita Rusic on todella kuuma bikinikaunotar

Galleria Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Italiasta on tullut maailman mallimarkkinoille kaunottaria viime aikoina harvakseltaan, kun merkittävä osa huippumalleista on tullut muista maista. Nyt tätä aukkoa on täyttämässä jo hieman ikääntynyt monitoimijulkkis Rita Rusic, joka on noteerattu jo pariinkin otteeseen kansainvälisessä mitassa.

Nyt 51-vuotias Rita Rusic kuvattiin ruskettuneena Miamin rannalla. Sinisiin narubikineihin sonnustautuneen naisen rintamus käänsi katseita, sillä hänen yläosansa peitti hädin tuskin julkkistähden suloja. Vartalon perusteella kaunotarta ei uskoisi ikäisekseen, sillä hänen vartalonsa on huippukunnossa.

Italialais-kroatialainen Rita Rusic tunnetaan parhaiten laulajana, näyttelijänä ja mallina, mutta hän tuli aiemmin tunnetuksi myös avioliitostaan italialaisen poliitikko-elokuvaohjaaja Vittorio Cecchi Gorin kanssa. Sittemmin pariskunnan avioliitto päättyi eroon, ja Rusic on nähty useiden itseään huomattavasti nuorempien komistusten seurassa. Pitkällä urallaan Rita on näytellyt kymmenissä elokuvissa ja laulanut kaksi levyäkin.