6-vuotias lauloi LMFAO-hittiä – syytetään seksuaalisesta ahdistelusta!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Musiikkikappaleiden sanoitukset ovat muuttuneet muutamassa vuosikymmenessä huimasti rohkeammaksi, ja nykyisin jopa listahiteissä hoetaan kirosanoja. Sellainen olisi ollut vielä parikymmentä vuotta sitten lähes mahdotonta. Nyt LMFAO-yhtyeen hitti on saanut ekaluokkalaisen pojan ongelmiin.

Yhdysvaltojen Denverissä asuva kuusivuotias poika D’Avonte Meadows erotettiin nimittäin koulusta kolmeksi päiväksi LMFAO-yhtyeen Sexy and I Know It -kappaleen takia. Viranomaisten mukaan koulun henkilökunta oli kuullut, kun poika oli lausunut samanikäiselle tytölle kappaleen kertosäkeestä ”Olen seksikäs ja tiedän sen”. Se oli koulun väelle liikaa, KMGH-TV uutisoi.

Denverin Aurorassa sijaitsevan Sablen alakoulun ensimmäistä luokkkaa käyvää poikaa syytetään nyt tytön seksuaalisesta ahdistelusta ja oppilaiden häirinnästä. Syytöksiä on kuitenkin ainakin toistaiseksi esitetty vain koulun ja pojan vanhempien välillä. Tapaus on kuitenkin vuotanut julkisuuteen ja saanut runsaasti huomiota. Koulun henkilökunta on kieltäytynyt kommentoimasta tapausta lehdistölle. Paikallinen poliisi vahvisti, että sille ei ole tehty ilmoitusta.