Jennifer Love Hewitt: ”Näen painajaisia että rintani kutistuvat”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viiden juttu -televisiosarjasta tuttu Jennifer Love Hewitt nähdään pian The Client List -televisiosarjan tähtenä. Hän esittää televisiosarjassa texasilaista Riley Parks -nimistä naista, joka työskentelee prostituoituna.

Viime kuussa Jenniferin rinnat joutuivat rajun photoshoppauksen kohteeksi, kun niitä jouduttiin pienentämään The Client List -televisiosarjan mainoskuvassa. Nyt Jennifer on kertonut haastattelussa pahimman painajaisensa.

– Itse asiassa näin äskettäin painajaisunta, jossa ihmiset yrittivät kutistaa rintojani kun olin töissä. Heillä oli letkuja ja minä yritin kaikkeni, mutta rintani vain pienenivät, Jennifer Love Hewitt kertoi The Sun -lehdelle.

Jennifer Love Hewitt aloitti näyttelijäuransa jo lapsena Kids Incorporated –televisiosarjassa. Vuonna 1997 hän tähditti Tiedän mitä teit viime kesänä -hittielokuvaa ja ura lähti nousuun Hollywoodissa. Muiden muassa Karvinen, Karvinen 2 ja Cafe -elokuvat kuuluvat myös neitokaisen tuotantoon. Näyttelijätär kertoi äskettäin iskeneensä silmänsä Maroon 5 -yhtyeen Adam Levineen.