Popparin seksipaljastus ihmetyttää – erikoinen vaatimus sänkypuuhissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Peter Andre on tullut viime vuosina tunnetuksi erityisesti povipommi Katie Pricen aviomiehenä. Alunperin 90-luvulla musiikkiurallaan läpimurron tehnyt Andre on taistellut avioeron jälkeen katkeran povipommin kanssa monin tavoin.

Peter tähdittää parhaillaan televisiosarjaa Peter Andre: Here 2 Help, jossa hän vastaa brittiläisten kysymyksiin yrittäen auttaa heitä muuttamaan asioita, mihin he eivät ole tyytyväisiä. Nyt hän on paljastanut seksielämänsä yksityiskohdan. Peter nimittäin vaatii naisia käymään suihkussa ennen kuin hän suostuu harrastamaan seksiä heidän kanssaan. Yksi syy tähän on, että laulaja ei pidä tekorusketuksesta sänkypuuhissa.

– Haluan, että ennen kuin menemme sänkyyn, hän menee suihkuun ja pesee sen pois. Haluan ajatella, että toinen on puhdas. Jos he tuoksuvat tekorusketukselta, siitä sessiosta ei tule kovin mukavaa, Peter Andre kertoi New!-lehdelle.

Taannon Peter Andre paljasti, että hänen vanhempansa yrittivät estää häntä menemästä naimisiin glamour-malli Pricen kanssa. Peter ei kuitenkaan kuunnellut vanhempiensa varoitusta. Julkkispari oli naimisissa kolme ja puoli vuotta, mutta he erosivat keväällä vuonna 2009. Kun Peteriltä kysyttiin, mikä on paras neuvo mitä hänelle on koskaan kerrottu, hän sanoi ”älä mene naimisiin.”