Ex-lapsitähden törttöilyt jatkuvat – kolaroi ökymaasturillaan

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Hollywood-kaunotar Amanda Bynes nousi kuuluisuuteen Nickelodeon-televisiosarjojensa ja muun muuassa She’s The Man -elokuvansa myötä. Entinen lapsitähti joutui aiemmin tänä vuonna poliisien syyniin, kun hän jäi kiinni rattijuopumuksesta.

Nyt 26-vuotiaan näyttelijättären uutisoitiin törttöilleen jälleen liikenteessä. Amanda Bynes nimittäin töytäisi Range Rover -maasturillaan toista autoa, kun hän oli ylittämässä risteystä Los Angelesissa. Poliisien mukaan Bynes kertoi, ettei hän ollut edes huomannut kolaroineensa.

– Amandaa ei pidätetty, eikä kukaan loukkaantunut. Hän ei edes tiennyt, että hän oli osallisena auto-onnettomuudessa, tähden edustaja kertoi Contact Music -sivuston mukaan.

Amanda Bynes tunnetaan näyttelijänä, televisiojuontajana, laulajana ja muotisuunnittelijana. All That ja The Amanda Show -televisiosarjojen myötä läpimurtonsa aikanaan tehnyt kaunotar juonsi 1990-luvun puolivälistä vuosikymmenen vaihteeseen saakka lastenohjelmia Nickelodeon-kanavalla. Sittemmin hän siirtyi näyttelijäksi. Vuonna 2006 hänet nimettiin yhdeksi kuumimmista nuorista tähdistä ja seuraavana vuonna hän oli viidenneksi parhaiten palkattu alle 21-vuotias tähti.