Teiniäidin alastonkuvista skandaali – paljasti kameralle kaiken

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Teen Mom -realitysarjasta tuttu teiniäiti Jenelle Evans on joutunut viime vuosien aikana useasti poliisien käsirautoihin muun muuassa huumeiden käyttönsä takia. 19-vuotias teiniäiti joutui taannoin kaltereiden taakse, kun hän rikkoi ehdonalaisen sääntöjä.

Lakia uhmaava teiniäiti toteutti äskettäin unelmansa ja hankki itselleen silikonirinnat. Muodonmuutoksen läpikäynyt Jenelle oli niin ylpeä uusista muodoistaan, että otatti itsestään alastonkuvia. Nyt kyseiset erittäin paljastavat otokset ovat joutuneet vääriin käsiin ja levinneet julkisuuteen. Katso sensuroidut kuvat täältä.

Viime keväänä Jenelle Evans kävi toisen nuoren naisen kimppuun iskemällä tätä ensin nyrkillä kasvoihin. Tämän jälkeen tilanne meni painiksi, jossa teiniäiti pääsi niskan päälle. Hän hakkasi uhriaan lukuisia kertoja nyrkillä kasvoihin samalla kun koko tilanne tallentui kännykkäkameran videolle. Uhrin kasvoista vuoti iskujen jälkeen verta. Video päätyi pian TMZ-julkaisun haltuun ja todistusaineistoksi tapahtuneesta.