Jodie Marshin treenaussessio päätyi paparazzikuviin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Englantilainen kohumalli ja televisiojulkkis Jodie Marsh pitää ihmisten shokeeraamisesta ja nauttii viihdelehtien palstoilla näkymisestä. Biseksuaaliksi avoimesti tunnustautunut julkkis on pysytellyt julkisuuden valokeilassa keinoja kaihtamatta.

Taannoin alastomana Zoo-lehden kannessa poseerannut muodokas silikonikaunotar on nykyisin varsinainen fitness-povipommi, sillä hän treenaa lähes päivittäin. Tällä kertaa Jodie Marsh kuvattiin kuntoilemassa ja nostelemassa puntteja Los Angelesin Venicen alueella sijaitsevalla Muscle Beachilla, jossa hän kuvasi samalla omaa treenausvideotaan.

32-vuotias Jodie Marsh tunnetaan Britanniassa mallintöistään, mutta hän juonsi myös omaa Totally Jodie Marsh -realityohjelmansa. Vuonna 2006 hän oli mukana julkkisten Big Brother -ohjelmassa ja aiheutti talossa paljon riitoja. Marsh sijoittui taannoin toiseksi, kun plastiikkakirurgiaan keskittynyt verkkojulkaisu Good Surgeon Guide järjesti äänestyksen Britannian rumimmasta julkkiksesta. Lisäksi hän niitti menestystä liian suurten rintojen äänestyksessä.