Jodie Marshin treenaussessio päätyi paparazzikuviin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Englantilainen kohumalli ja televisiojulkkis Jodie Marsh pitää ihmisten shokeeraamisesta ja nauttii viihdelehtien palstoilla näkymisestä. Biseksuaaliksi avoimesti tunnustautunut julkkis on pysytellyt julkisuuden valokeilassa keinoja kaihtamatta.

Taannoin alastomana Zoo-lehden kannessa poseerannut muodokas silikonikaunotar on nykyisin varsinainen fitness-povipommi, sillä hän treenaa lähes päivittäin. Tällä kertaa Jodie Marsh kuvattiin kuntoilemassa ja nostelemassa puntteja Los Angelesin Venicen alueella sijaitsevalla Muscle Beachilla, jossa hän kuvasi samalla omaa treenausvideotaan.

32-vuotias Jodie Marsh tunnetaan Britanniassa mallintöistään, mutta hän juonsi myös omaa Totally Jodie Marsh -realityohjelmansa. Vuonna 2006 hän oli mukana julkkisten Big Brother -ohjelmassa ja aiheutti talossa paljon riitoja. Marsh sijoittui taannoin toiseksi, kun plastiikkakirurgiaan keskittynyt verkkojulkaisu Good Surgeon Guide järjesti äänestyksen Britannian rumimmasta julkkiksesta. Lisäksi hän niitti menestystä liian suurten rintojen äänestyksessä.

Uusimmat