Michael Jacksonille rajut syytökset – veli kiistää kaiken

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Vuoden 2009 kesällä traagisesti ja epäselvissä olosuhteissa menehtynyt poptähti Michael Jackson joutui kuoltuaan kohuväitteiden keskiöön, kun hänen turvamiehensä Matt Fiddes väitti olevansa poptähden lapsen, kymmenvuotiaan Prince Michael II:n eli Blanketin, biologinen isä.

Äskettäin Fiddes lisäsi pökkyä pesään kohuväitteilleen, kun hän kertoi Jacksonin yrittäneen tappaa veljensä Randy Jacksonin huumepäissään. Entinen turvamies väittää, että poptähti olisi käskenyt työntekijöitään ampumaan veljensä, kun hän oli yrittänyt päästä popin kuninkaan puheille. Fiddesin mukaan nämä eivät kuitenkaan toteuttaneet käskyä ja veli säilyi hengissä.

Nyt Randy Jackson on vastannut huhuihin ja kieltää ne täysin. Veljen edustaja kertoo, että turvamies ei voisi olla kauempana totuudesta. Veli on kuvannut Fiddesin väitteitä absurdeiksi.

– Fiddes valehtelee, sillä tuollainen välikohtaus ei olisi ikinä voinut tapahtua. Jacksonin perhe ei aio huomioida hänen väitteitään. He eivät myöskään haasta Fiddesia oikeuteen, koska kyse on niin mitättömästä väitteestä, kertoo Randy Jacksonin edustaja TMZ-lehdelle.

Fiddes on viime aikoina puhunut mediassa paljon entisestä työnantajastaan ja kertonut tästä mitä uskomattomampia asioita. Fiddes paljasti äskettäin julkisuudessa Michael Jacksonin olleen rakastunut edesmenneeseen Whitney Houstoniin. Hän on myös syyttänyt tähteä voodoosta, mittavista pornokätköistä ja juutalaisvastaisuudesta. Poptähden perhe on antanut lausuntoja, joiden mukaan he ovat erittäin pettyneitä Fiddesin syytämistä valheista.