Shauna Sand harrasti seksiä uimarannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkisuuteen vuotaneen kotipornovideonsa merkeissä otsikoissa taannoin ollut näyttelijä ja Playboy-malli Shauna Sand on malliesimerkki siitä mitä liialliset kauneusleikkaukset voivat saada aikaan. Hänen ulkomuodossaan ei nimittäin ole juuri lainkaan luomua jäljellä.

Kauneuskirurgien leikkauspöydällä runsaasti aikaa viettänyt povipommi on nyt joutunut skandaalin keskiöön, kun hänet kuvattiin harrastamassa seksiä St. Bartsin saarella sijaitsevalla uimarannalla. Rannan reuna-alueella kallioiden tuntumassa he ei mahdollisesti huomanneet, että koko tilanne tallentui paparazzikuviin.

Shauna Sand ja vielä tuntematon mies kuvattiin täysin alastomana useissa seksiasennoissa, ja nyt kuvat leviävät nopeasti verkossa. Kuvien rohkean luonteen vuoksi Stara ei voi julkaista kuvia. Ne löytyvät kuitenkin jo kymmeniltä verkkosivuilta ympäri maailmaa.

39-vuotias Shauna Sand on toiminut mallina lapsesta saakka. Ensimmäisen kerran hän poseerasi yhdeksänvuotiaana ja 15-vuotiaana hän sai ensimmäisen merkittävän mallisopimuksensa ja muutti New Yorkiin. Hän oli Playboy-lehden Playmate toukokuussa 1996. Näyttelijä Lorenzo Lamasin kanssa naimisissa ollut Shauna Sand oli vielä seitsemän vuotta sitten kuvankaunis malli, jolla oli edessään loistava tulevaisuus. Sittemmin hän haksahti monien muiden Hollywood-naisten tavoin kauneusleikkauksiin, ja lopputulosta saadaan nyt kauhistella lehtien sivuilla.