Poikkeuksellisia kerjäläisiä Tampereella – tekivät hyvät rahat! Katso kuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa on käyty jo parin vuoden ajan vilkasta keskustelua kerjäämisen kieltämisestä, sillä erityisesti romanikerjäläiset anelevat kaduilla rahaa suoraan järjestäytyneelle rikollisuudelle. Suurin osa kerjäläisistä onkin juuri Romaniasta, mutta joukosta löytyy myös virkistäviä poikkeuksia.

Eräs sellainen nähtiin hetki sitten Tampereella, jossa rautatieaseman tunnelissa vilkkaan kävelyreitin varrella kaksi supisuomalaista nuorta rahoitti tulevia nautintojaan. Parivaljakko ei nimittäin tyytynyt valehtelemaan keräävänsä rahaa esimerkiksi bussilippuun, vaan ilmoitti kovaan ääneen ja näkyvästi keräämiensä varojen kohteen.

Staran saamien tietojen mukaan paikalla kävikin varsinainen kuhina, kun poikkeuksellisen monet ohikulkijat purskahtivat nauruun ja pudottivat pari euroa miehille. Tulosten perusteella suomalaiset arvostavat tämänkaltaista suoraselkäisyyttä, sillä miehet kertoivat rahaa tulleen erittäin kiitettävästi. Tarkkaa määrää he eivät kuitenkaan suostuneet paljastamaan.