Näihin wc-pönttöihin kelpaa lorottaa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Julkisten wc-tilojen sisustukseen on panostettu viime vuosina yhä enemmän ja esimerkiksi kehitetyimmissä miesten pisuaareissa on muun muuassa nähty televisioruutuja. Tanskassa kehiteltiin äskettäin mielipiteitä herättänyt naisten pisuaari.

Kuva: Jemalwright.com

Nyt verkossa on julkaistu hauska kuvasarja erikoisista wc-pöntöistä ja pisuaareista. Jemal Wrightin suunnittelema jalokivipönttö ei ole päätynyt kuvasarjaan muuten vain, sillä säihkyvillä Swarovskin kristalleilla koristellun wc-pöntön arvo on huikea 75.000 dollaria, eli noin 60.000 euroa. Kuvissa nähdään myös pisuaareja, jotka ovat hieman synkemmästä päästä. Katso koko lista kuvineen tästä.

Kuva: Martin Hartmann

Kolumbian Bogotassa sijaitsevan baarin wc-tiloista löytyy nimittäin pisuaarit, jotka voivat säikäyttää käyttäjänsä. Pelottavilla pääpatsailla koristellut pisuaarit nimittäin muistuttavat muodoltaan kuin ruumisarkkua. Kuvissa nähdään myös Milos Paripovicin suunnittelema wc-pönttö, joka muistuttaa Apple-yrityksen kuuluisaa omenalogoa.