Supertähtien stunt-näyttelijöiden kasvot paljastuivat – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suurin osa Hollywoodin tähdistä käyttää vaarallisissa kohtauksissa stunt-näyttelijää, mutta poikkeuksiakin löytyy. Esimerkiksi tähtinäyttelijä Tom Cruise tunnetaan siitä, että hän suorittaa aina omat stunttinsa.

Nyt verkossa on julkaistu kuvia julkkiksista ja heidän sijaisnäyttelijöistään. Yhdennäköisyys onkin huimaava, sillä esimerkiksi Brad Pitt on sijaisnäyttelijänsä kanssa kuin kaksi marjaa. Kuvissa nähdään myös laulajatähti Jennifer Lopezin sijaisnäyttelijä, joka nousi taannoin otsikoihin sukupuolensa merkeissä. Katso kaikki kuvat tästä.

Kuvasarjassa nähdään myös muun muuassa näyttelijätär Kate Beckinsale, joka hymyilee yhteiskuvassa sijaisnäyttelijänsä kanssa. Myös Twilight-tähti Robert Pattinson poseeraa eräässä otoksessa stunt-näyttelijänsä kanssa. Kuvissa nähdään myös Harry Potter -tähti Daniel Radcliffen sijaisnäyttelijä.