Bobbi Kristina murtui kyyneliin: ”Hänen kaltaistaan ei tule toista”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Äskettäin menehtyneen laulaja Whitney Houstonin perheen elämää on seurattu aktiivisesti tähden hautajaisten jälkeen. Hänen jättiomaisuutensa peri tytär Bobbi Kristina, kun ottopoika Nick Gordon jäi ilman perintöä.

Eilen popdiivan tytär nähtiin Billboard Music Awards -tapahtumassa itkuisena. Bobbi Kristina saapui lavalle vastaanottamaan palkintoa äitinsä puolesta, eikä hän kyennyt peittelemään kyyneliään.

– Haluan kiittää kaikkia meitä tukeneita ihmisiä. Olette olleet kanssamme niin hyvinä kuin huonoinakin hetkinä. Olen siunattu, koska elämässäni oli äitini kaltainen upea nainen. Hänen kaltaistaan ei tule toista, lausui Bobbi Kristina musiikkitapahtumassa.

Tapahtumassa kuultiin Jordin Sparksin esittämänä Whitney Houstonin hittikappale I Will Always Love You. Paikallaolijat kunnioittivat myös muita äskettäin edesmenneitä artisteja, kuten Donna Summeria, Adam Yauchia ja Robin Gibbia, uutisoi People-lehti.

Taannoin paljastui, että Bobbi Kristinalla ja hänen adoptoidulla veljellään on mahdollisesti keskenään seksisuhde. He muuttivat lisäksi asumaan yhdessä ja ilmoittivat seurustelevansa. Joidenkin väitteiden mukaan pariskunta meni myös kihloihin. 18-vuotias Bobbi Kristina varttui yhdessä 22-vuotiaan Gordonin kanssa kuten sisar ja veli. Pari on nähty suutelemassa ja kävelemässä käsi kädessä kadulla.