Jennifer Love Hewitt ahtautui tiukaan minimekkoon – paparazzi sattui paikalle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viiden juttu -televisiosarjasta tuttu Jennifer Love Hewitt nähdään pian The Client List -televisiosarjan tähtenä. Hän esittää televisiosarjassa texasilaista Riley Parks -nimistä naista, joka työskentelee prostituoituna.

Nyt povekas tähti on nähty kurveja syleilevässä punaisessa mekossa, joka kääntää varmasti miehen kuin miehen pään. Tähti nähtiin Kaliforniassa keskellä kirkasta päivää seksikkäässä asussa, joka olisi sopinut paremmin yökerhoon. Kaunotar maustoi vielä piukkaa asuaan kultaisilla korkokengillä.

Jennifer Love Hewitt aloitti näyttelijäuransa jo lapsena Kids Incorporated –televisiosarjassa. Vuonna 1997 hän tähditti Tiedän mitä teit viime kesänä -hittielokuvaa ja naisen ura lähti nousuun Hollywoodissa. Muiden muassa Karvinen, Karvinen 2 ja Cafe -elokuvat kuuluvat myös neitokaisen tuotantoon. Näyttelijätär kertoi äskettäin iskeneensä silmänsä Maroon 5 -yhtyeen Adam Levineen.