Skandaali: Teinitytön paljas alapää päätyi koulun vuosikirjaan!

Ohhoh! · Meri Pulkkinen

Yhdysvaltalaisissa kouluissa on yleisesti käytössä vuosikirjat, joihin ikuistetaan kuvia oppilaista ja koulun tapahtumista kuluneelta vuodelta. Nyt erään amerikkalaisteinin raju poseeraus on kuumentanut tunteita, sillä se päätyi hänen koulunsa vuosikirjaan.

WSOC-TV kertoo Pohjois-Carolinassa sijaitsevasta Lake Norman High Schoolista, jossa eräs valmistunut tyttöoppilas on joutunut kritiikin kohteeksi roisin pilan takia. Oppilaista otetussa ryhmäkuvassa nimettömänä julkisuudessa puhuteltu tyttö vilauttaa alapäätään valmistumiskaapunsa alta. Rivo valokuva ei kuitenkaan jäänyt aivan pienen piirin keskuuteen, sillä se painettiin epähuomiossa koulun vuosikirjaan.

Kuva: Norman High School

Kuvan ottamishetkellä 18 vuoden iässä ollut tyttö on saanut koulun oppilaiden vanhemmat hermostumaan. Roisia kuvaa on jopa luokiteltu pornograafiseksi materiaaliksi. Tapauksen tiimoilta syyttävää sormea onkin osoiteltu suuntaan jos toiseenkin, sillä vielä on epäselvää, miten kuva edes päätyi vuosikirjaan asti. Kaikki kirjan kuvat tarkistettiin etukäteen.

Vuosikirjan julkaisemisen jälkeen oppilaiden keskuudessa levisikin nopeasti tekstiviestejä, joissa kehotettiin tarkastamaan sivun 14 sihisevä sisältö. Koulun mukaan vilautuskuvassa saattaa näkyä tytön intiimialueiden sijaan vain illuusio, joka olisi syntynyt istuvan tytön reisien puristuessa yhteen. Koulun oppilaille on annettu mahdollisuus palauttaa huomiota herättänyt kirja, mutta tähän mennessä ainoastaan yksi nokkiinsa ottanut oppilas on palauttanut opuksensa.