Taannoin synnyttänyt Beyonce palasi lavoille – huipputimmissä kunnossa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Beyonce ja räppäri Jay-Z saivat taannoin esikoisensa keisarinleikkauksella Lenox Hill -sairaalassa New Yorkissa. Pienokaisen nimeksi tuli Blue Ivy Carter. Beyonce teki nopeasti paluun parrasvaloihin, kun kaunotar esitteli kuvaajille hoikkaa vartaloaan julkkisgaalassa.

Viisi kuukautta sitten esikoisensa synnyttänyt Beyonce on päässyt jo esiintymislavoille saakka, sillä hän esiintyi eilen illalla Yhdysvalloissa Atlantic Cityssä sijaitsevassa Revel Ovationissa. Kyseessä oli ensimmäinen hänen neljästä konsertistaan.

Beyonce tuli kuuluisaksi jo 16-vuoden ikäisenä Destiny’s Child -yhtyeen menestyksen myötä. Hän kertoi olevansa onnekas, koska on saavuttanut niin paljon jo niin nuorena. Uransa aikana 16 Grammy-palkintoa vastaanottanut ja yli 75 miljoonaa albumia myynyt Beyonce on yksi maailman menestyneimpiä artisteja. Taannoin kaunotar kertoi, ettei aio pitää äitiyslomaa, koska ei halua ajatella raskautensa olevan “ikään kuin sairaus”.