Yläosattomana shoppaillut nainen hämmensi kaupungilla – katso kuvat ja miehen reaktiot

Viihdeuutiset · Stara.fi

Alastomuus on varsinkin Yhdysvalloissa varsinainen tabu, sillä sikäläisille esimerkiksi saunominen alastomana perheen kesken tuntuu suorastaan absurdilta ajatukselta. Siten ei ole ihme, että New Yorkissa kaikessa rauhassa rinnat paljaana shoppaillut nainen ihmetytti myös.

Kyseinen nainen oli philadelphialainen aktivisti Moira Johnston, joka kuvattiin eilen iltapäivällä viettämässä päivänsä New Yorkin East Villagessa koko yläosa paljaana. Kuvaaja ikuisti samalla myös erään miehen reaktion tämän nähtyä yllättäen paljaat rinnat kaupungilla.

Moira Johnstonin eilinen tempaus on saanut aikaan vilkkaan keskustelun, sillä nakuilua kritisoineiden lisäksi monet ovat myös tukeneet aktivistia. Aktivistin itsensä mukaan hänen tarkoituksenaan oli korostaa, että naisten pitää voida olla halutessaan ylävartalo paljaana joka paikassa missä miehetkin ovat.