Homokohu tuhosi avioliiton? Travoltan transukuvat kaivettiin esiin

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Suosikkinäyttelijä John Travolta joutui aiemmin tänä vuonna seksiskandaalin keskiöön, kun eräs mieshieroja väitti tähden tarjonneen hänelle rahaa homoseksistä. Sittemmin jo neljä miestä on nostanut syytteen Travoltaa kohtaan seksuaalisesta ahdistelusta.

Tähden skandaali on saanut kokoajan uusia ilmenemismuotoja. Nyt The National Enquirer -lehti on nostanut julkisuuteen vuosien takaa John Travoltan kuvat, joissa hänet nähdään naisten vaatteisiin pukeutuneena. Lehti uutisoi samaisessa numerossaan, että juuri näiden vuonna 1997 otettujen kuvien julkaiseminen on saanut Travoltan vaimon Kelly Prestonin hakemaan miehestään avioeroa.

– Kelly kertoi minulle, että heidän avioliittonsa on ohi. Hän ei enää aio asua perheen kotona. Hän on kyllästynyt Johnin vuosia jatkuneeseen kaksoiselämään, mutta kaiken tämän julki tuleminen on hänelle liian nöyryyttävää. Skandaali on tuhonnut Kellyn, kertoo Kelly Prestonin ystävätär The National Enquirer -lehdelle.

Mikäli Travoltan vaimo on todella jättänyt hänet, ei ero voisi tapahtua onnettomampana ajankohtana. Preston kertoi äskettäin haluavansa vielä yhden lapsen miehensä kanssa. Tähtinäyttelijällä lienee mahdollisuuksia päästä kohusta kuiville, sillä jo yksi mieshieroja on vetäytynyt ahdistelusyytteistä. Travoltalla oli jopa alibi ensimmäisille syytöksille. Hän ei ollut edes samassa kaupungissa, kuin missä hänen väitettiin ahdistelleen hierojamiestä.

John Travolta on ollut naimisissa näyttelijätär Kelly Prestonin kanssa jo 20 vuoden ajan. Pariskunta menetti kaksi vuotta sitten traagisesti esikoispoikansa Jettin, joka kuoli epilepsia-kohtaukseen perheen lomamatkalla. Näyttelijöillä on 11-vuotias tytär Ella Bleu ja vuonna 2010 syntynyt poika Benjamin. Taannoin John Travolta paljasti kammoavansa vaimonsa seksikohtauksia ja kertoi niiden katsomisen televisioruudusta olevan vaikeaa.