Cynthia Nixonin lesbohäät toteutuivat – on nyt naimisissa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Sinkkuelämää-televisiosarjan Mirandana tunnetuksi noussut Cynthia Nixon on elänyt jo pitkään avoimesti homoseksuaalisessa suhteessa. Näyttelijätär sai taannoin partnerinsa Christine Marinonin kanssa perheeseensä poikavauvan.

Nyt Sinkkuelämää-tähti on viimein sinetöinyt parisuhteensa tyttöystävänsä kanssa. Pariskunta meni maanantaina naimisiin New Yorkissa yksityisessä tilaisuudessa. Pari on pitänyt yhtä vuodesta 2004 lähtien. Rakastavaiset tapasivat toisensa homoliittoja tukevassa mielenosoituksessa, uutisoi Daily Mail -sivusto.

Heillä on suhteestaan yksivuotias Max-poika, jonka Christine Marinon synnytti viime vuonna. Lapsen isästä ei ole annettu virallista tietoa. Nixonilla on kaksi lasta aikaisemmasta suhteestaan valokuvaaja Danny Mozesin kanssa.

Taannoin Cynthia Nixon shokeerasi kertomalla homoseksuaalisuuden olevan itselleen valinta. Näyttelijätär kertoi The New York Times -lehdelle olleensa sekä hetero että homoseksuaali, mutta valinneensa lopulta homouden. Näyttelijättären lausunto teilattiin rajusti sosiaalisessa mediassa.