Bobbi Kristina tytär ulos televisiosarjasta

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Äskettäin menehtyneen laulajan Whitney Houstonin perheen elämää on seurattu aktiivisesti tähden hautajaisten jälkeen. Hänen jättiomaisuutensa peri yllättäen kokonaan tytär Bobbi Kristina, joka aloittelee näyttelijäuraansa televisioroolien parissa.

Popdiivan 19-vuotias tytär sai taannoin roolin Tyler Perryn For Better or Worse -komediasarjasta. Nyt Radar Online -sivusto kuitenkin kertoo Bobbi Kristinan lähteneen sarjasta vain muutaman jakson kuvaamisen jälkeen.

Neitokainen kamppailee edelleen äitinsä kuoleman kanssa. Lähteiden mukaan Bobbi Kristina onkin alkanut itkemään sarjan kuvauksissa, jonka jälkeen hän poistui paikalta vähin äänin. Neitokainen ei aio palata takaisin sarjan pariin.

– Bobbi Kristinalla oli yksityinen hermoromahdus ja melkein kukaan ei nähnyt sitä, sivuston lähde kuvailee tapahtumia.

Muut paikalla olleet kuvailevat Bobbi Kristinaa hämmentyneeksi. Hänen kerrotaan kamppailevan sopeutuakseen elämään ilman Whitneytä. Surun murtama neitokainen kuvaa kuitenkin yhä omaa realitysarjaansa Lifetime-kanavalle. Realitysarjan tekemisen kerrotaan olevan vähemmän raskasta Bobbi Kristinalle. Sarjassa tullaan näkemään muitakin Whitney Houstonin perheenjäseniä.

Taannoin paljastui, että Bobbi Kristinalla ja hänen adoptoidulla veljellään on mahdollisesti keskenään seksisuhde. He muuttivat lisäksi asumaan yhdessä ja ilmoittivat seurustelevansa. Joidenkin väitteiden mukaan pariskunta meni myös kihloihin. 19-vuotias Bobbi Kristina varttui yhdessä 22-vuotiaan Gordonin kanssa kuten sisar ja veli. Pari on nähty suutelemassa ja kävelemässä käsi kädessä kadulla.