Dennis Rodman vararikossa – tuomittiin oikeudessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parhaillaan Suomessakin Diili-ohjelmassa nähtävä koripalloilija Dennis Rodman tunnetaan räväkkänä miehenä, joka on ollut otsikoissa usein myös ulkourheilullisten tempaustensa takia. Mies on tuomittu jättisakkoihin seksuaalisesta ahdistelusta ja hänen on kerrottu valmentavan naisten yläosatonta koripallojoukkuetta.

Viime aikoina entinen koripalloilija on ollut otsikoissa rahasotkujensa takia. Dennis Rodman on velkaa entiselle vaimolleen Michelle Moyerille lähes miljoona dollaria. Nyt vararikossa oleva Rodman on tuomittu oikeudessa maksamattomien elatusmaksujen takia 104 tunniksi yhdyskuntapalveluun ja kolmen vuoden koeajalle.

Rodmanin asianajaja Linnea Willis kertoi taannoin ex-koripalloilijan olevan erittäin sairas ja täysin rahaton. Williksen mukaan Rodman on hoitoa tarvitseva alkoholisti, jolla ei ole varaa maksaa ex-vaimonsa vaatimia elatusmaksuja. Rodman ansaitsi vuonna 2010 vain 150.000 dollaria, jotka menivät kuitenkin verorästien maksuun.

Räiskyvästä luonteestaan tunnettu Rodman on aiemmin ollut otsikoissa esimerkiksi soitettuaan US Radio -radiokanavan lähetykseen harrastaen samanaikaisesti suuseksiä. Alunperin mies on kuitenkin tullut tutuksi urheilullisista saavutuksistaan, sillä Rodman voitti koripallouransa aikana viisi NBA-sarjan mestaruutta kahdessa eri joukkueessa. Hänet myös valittiin kahdesti NBA:n parhaaksi puolustavaksi pelaajaksi.