19-vuotias teiniäiti esitteli uudet silikonimuotonsa – katso kuva

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Teen Mom -realitysarjasta tuttu teiniäiti Jenelle Evans on joutunut viime vuosien aikana useasti poliisien käsirautoihin muun muuassa huumeiden käyttönsä takia. 19-vuotias teiniäiti joutui taannoin kaltereiden taakse, kun hän rikkoi ehdonalaisen sääntöjä.

Nyt Jenelle Evans on julkaissut Twitter-blogissaan rohkean kuvan, jossa hän poseeraa vihreissä bikineissä. Ruskettunut teiniäiti kiistää kuvatekstissään viime aikoina julkisuudessa velloneet raskaushuhut. Lisäksi neitokainen kertoo, ettei hän pidä itseään lihavana.

– En ole raskaana, enkä ole lihava. Katsokaa uusia bikineitäni. Rakastan niitä, Jenelle Evans kirjoitti Twitter-blogissaan.

Viime vuonna Jenelle Evans kävi toisen nuoren naisen kimppuun iskemällä tätä ensin nyrkillä kasvoihin. Tämän jälkeen tilanne meni painiksi, jossa teiniäiti pääsi niskan päälle. Hän hakkasi uhriaan lukuisia kertoja nyrkillä kasvoihin samalla kun koko tilanne tallentui kännykkäkameran videolle. Uhrin kasvoista vuoti iskujen jälkeen verta. Video päätyi pian TMZ-julkaisun haltuun ja todistusaineistoksi tapahtuneesta.