Eroon raskauskiloista: Jessica Simpson saa Painonvartijoilta miljoonia

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Laulaja ja realityohjelmien tähti Jessica Simpson synnytti tämän kuun alussa esikoislapsensa Los Angelesin julkkisten suosimassa Cedars-Sinai -sairaalassa. Maxwell Drew Johnson -niminen tyttövauva on Eric Johnsonin ja Jessica Simpsonin ensimmäinen yhteinen lapsi.

Nyt tähti aikoo luonnollisesti karistaa vauvakilonsa, ja onkin saanut siihen merkittävän auttajan. Simpson allekirjoitti nimittäin juuri 4 miljoonan dollarin eli 3,4 miljoonan euron sopimuksen Painonvartijat-yhtiön kanssa. Kaunotar toivookin onnistuvansa pääsemään vuoden sisällä entisiin mittoihinsa.

– Parasta Painonvartijat-ohjelmassa on, että se keskittyy terveisiin elämäntapoihin pitkällä aikavälillä. Olen kerännyt joukon ystäviä, jotka liittyvät ohjelmaan kanssani, kertoo Jessica Simpson Facebook-blogissaan.

Synnytyksestä toipuva tähti odottaa jo sisäpiirin lähteiden mukaan kuntosalille pääsemistä. Simpson haluaa näyttää maailmalle, ja karistaa vauvakilonsa mahdollisimman nopeasti. Hän ei ole kuitenkaan valinnut itselleen vielä kunto-ohjaajaa. Lähteiden mukaan tähti tarvitsisi kunnon liikuntaa ainakin viitenä päivänä viikossa päästäkseen tavoitteeseensa.

Jessica Simpson on kihloissa amerikkalaista jalkapalloa ammatikseen pelanneen Eric Johnsonin kanssa. Valtavan vauvavatsan itselleen raskauden myötä saanut Simpson näytti jo kuukausia sitten siltä, kuin hän olisi viimeisillään raskaana. Monet julkkikset muun muuassa kirjoittivat Twitter-blogeissaan olevansa huolissaan Jessican paisumisesta.