Jessica Simpson esitteli suloisen tyttövauvansa – katso kuva

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Laulaja ja realityohjelmien tähti Jessica Simpson synnytti tällä viikolla esikoislapsensa Los Angelesin julkkisten suosimassa Cedars-Sinai-sairaalassa. Tyttövauva on Eric Johnsonin ja Jessica Simpsonin ensimmäinen yhteinen lapsi.

Nyt 31-vuotias Jessica Simpson esittelee perheensä uutta tulokasta People-lehden kannessa ja sisäsivuilla. Onnellinen äiti kertoo lehdessä muun muuassa ensimmäisistä viikoistaan esikoisensa kanssa. Tähden mukaan hän ei voi lakata tuijottamasta suloista Maxwell Drew Johnson -nimistä tytärtään.

– Elämäni pyörii vain Maxwellin ympärille. Tuijotan häntä jatkuvasti. Emme saa hänestä tarpeeksemme! Vauvan hoito on täysipäiväinen työ, Jessica Simpson kertoi People-lehdelle.

Jessica Simpson on kihloissa amerikkalaista jalkapalloa ammatikseen pelanneen Eric Johnsonin kanssa. Valtavan vauvavatsan itselleen raskauden myötä saanut Simpson näytti jo kuukausia sitten siltä, kuin hän olisi viimeisillään raskaana. Monet julkkikset muun muuassa kirjoittivat Twitter-blogeissaan olevansa huolissaan Jessican paisumisesta.