Jenna Dewanin paidassa gaalan rohkein kaula-aukko

Viihdeuutiset · Stara.fi

Valkokankailla Fighting-elokuvan pääroolissa taannoin nähty Channing Tatum meni toissa vuonna naimisiin pitkäaikaisen tyttöystävänsä, näyttelijä Jenna Dewanin kanssa. Sittemmin Jenna Dewan on ikuistettu useita kertoja esimerkiksi bikinikuvissa.

Nyt Jenna Dewan on ikuistettu vuoden 2012 MTV Movie Awards -gaalailtaan Los Angelesissa. Hän saapui Universal Cityn alueella sijaitsevaan Gibson-teatteriin illan suurimmalla kaula-aukolla varustetussa asussa.

The Step Up -elokuvaa yhdessä tähdittänyt näyttelijäpariskunta suuntasi aikoinaan häämatkalle Balille heti häiden jälkeen. Kuherruskuukausi sai ikävän käänteen jo ensimmäisen illan jälkeen, kun molemmat saivat vatsataudin. Sairastumisen takia pariskunta päätti lopulta keskeyttää häämatkansa ja palata takaisin kotiin.