Jennifer Love Hewitt vastaa väitteisiin: ”Rintani ovat aidot ja olen sinkku!”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Viiden juttu -televisiosarjasta tuttu Jennifer Love Hewitt nähdään paraikaa The Client List -televisiosarjan tähtenä. Hän esittää televisiosarjassa texasilaista Riley Parks -nimistä naista, joka työskentelee prostituoituna.

Äskettäin povekkaan tähden rakkauselämä joutui syyniin mediassa. National Enquirer -lehti väitti, että Jenniferin rakkauselämä olisi kirottu. Lehden mukaan epätoivoinen kaunotar olisi vienyt Client List -sarjan vastanäyttelijänsä Brian Hallisayn lomalle nähdäkseen oliko mies poikaystäväainesta. Nyt tähti tyrmää huhut jyrkästi.

– Luin itsestäni hulluja huhuja tänään. Rintani ovat aidot, en ole kirottu rakkaudessa, olin lomalla ystävien kanssa ja olen sinkku, kirjoitti Jennifer Love Hewitt Twitter-blogissaan.

Jennifer Love Hewitt aloitti näyttelijäuransa jo lapsena Kids Incorporated –televisiosarjassa. Vuonna 1997 hän tähditti Tiedän mitä teit viime kesänä -hittielokuvaa ja naisen ura lähti nousuun Hollywoodissa. Muiden muassa Karvinen, Karvinen 2 ja Cafe -elokuvat kuuluvat myös neitokaisen tuotantoon. Näyttelijätär kertoi äskettäin iskeneensä silmänsä Maroon 5 -yhtyeen Adam Levineen.