Näyttelijäkomistus julkaisi kuvan pettymyksestään: ”Olin näin lähellä reikää”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Transformers-elokuvaa tähdittänyt Josh Duhamel tuli aikoinaan suomalaisille tunnetuksi Las Vegas -televisio-ohjelmasta. Poptähti Stacy “Fergie” Fergusonin kanssa naimisissa oleva Duhamel on nousemassa yhdeksi Hollywoodin kuumimmista miesnäyttelijöistä. Hänet valittiin vuonna 2004 People-lehden 50 kauneimman ihmisen joukkoon.

Kuva: Twitter

Nyt 39-vuotias näyttelijäkomistus on julkaissut verkossa nettikuvan, jossa hän poseeraa golfkentällä. Kuvatekstissä Josh Duhamel kertoo olleensa hyvin lähellä ensimmäistä hole-in-one -lyöntiään. Nettikuvassa tähti poseeraa viheriön reiän vieressä veikeä hymy kasvoillaan.

– Olin näin lähellä ensimmäistä hole-in-one-lyöntiäni, tähti kirjoitti Twitter-kuvansa tekstissä.

Pohjois-Dakotassa varttunut Josh Duhamel harrasti yliopistossa aktiivisesti amerikkalaista jalkapalloa. Hän haaveili hammaslääkärin urasta, mutta päätyi opiskeluvuosiensa jälkeen Kaliforniaan tekemään mallintöitä. IMTA-järjestö nimesi Duhamelin vuonna 1997 vuoden miesmalliksi. Toisena järjestön listauksessa komeili Miehen puolikkaat -tähti Ashton Kutcher.