Tämän mallikaunottaren jääkiekkotähti jätti – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen huippumalli Hilary Rhoda oli pari vuotta sitten mukana Sports Illustrated -lehden maineikkaassa uimapukunumerossa. Perinteisesti helmikuussa julkaistavan erikoisnumeron sivuilla poseeraa lukuisia kaunottaria.

Hilary Rhoda seurusteli taannoin New York Rangersissa pelaavan jääkiekkotähti Sean Averyn kanssa, mutta pariskunta erosi viime syksynä. Samalla Hilarystä tuli yksi sinkkumarkkinoiden tavoitelluimmista mallikaunottarista. Nyt hänet on kuvattu saapumassa 2012 CFDA Fashion Awards -tapahtumaan New Yorkissa. Kaunottarella oli yllään Rebecca Minkoffin suunnittelema sininen iltapuku.

25-vuotias Hilary Rhoda nousi mallimaailman tähdeksi poseerattuaan Vogue-lehden kannessa vuonna 2007 ja sen jälkeen Estee Lauderin mainoskasvona vuonna 2008. Rakettimaisen nousun mallimaailman kärkinimien joukkoon tehnyt kaunotar oli mukana Sports Illustrated -lehden vuoden 2009 uimapukunumerossa lukuisten muiden huippumallien kanssa.