19-vuotias teinitähti menossa naimisiin – ei malttanut odottaa kauemmin

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Hannah Montana -sarjan näyttelijänä ja laulajana miljoonien tyttöjen idoliksi noussut Miley Cyrus on ollut viime aikoina otsikoissa lähinnä muuten kuin töidensä merkeissä. 19-vuotias teinitähti on ollut viime aikoina esillä rohkeiden asujensa ja lemmikkiensä merkeissä.

Nyt Cyrus on yllättäen ottamassa isoa harppausta eteenpäin poikaystävänsä Liam Hemsworthin kanssa. Teinitähti aikoo nimittäin naimisiin Nälkäpeli-komistuksen kanssa.

– Olen niin onnellinen kihlauksestamme. Odotan onnellista elämää yhdessä Liamin kanssa, kertoi Miley Cyrus People-lehdelle.

Pariskunta tapasi toisensa The Last Song -elokuvan kuvauksissa vuonna 2009. He ovat seurustelleet kolmen vuoden ajan. Lähteiden mukaan 22-vuotias Hemsworth kosi rakastaan toukokuun lopussa 3,5 karaatin timanttisormuksella.

Miley Cyrus on joutunut viime kuukausina myös anoreksiahuhujen kohteeksi, sillä hänen hoikistunut vartalonsa on aiheuttanut ihmetystä. Neitokainen on nimittäin kuvattu lähes päivittäin kuntosalilla pilates-harjoittelun parissa. Hän on kuitenkin kiistänyt julkisuudessa vellovat anoreksiahuhut.