Teinitähti Robin uudella musiikkivideolla – ja teki ennätyksen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Koko alkuvuoden jatkunut Robin-hysteria saavutti jälleen tällä viikolla uuden rajapyykin, kun Koodi-albumi ylitti 100 000 myydyn kappaleen rajan. Saavutus tekee Robinista kaikkien aikojen nuorimman yli 100 000 albumia myyneen suomalaisartistin.

Juhlan kunniaksi Robin julkaisi tänään uuden Hiljainen tyttö -musiikkivideon, jonka pääosassa ovat nuoren laulajan lisäksi Robinin fanit. Videolla on mukana kuvamateriaalia kevään keikoilta ja moni Robinin livenä nähnyt voikin bongata itsensä tästä uudesta videosta.

13-vuotiaan turkulaisen Robinin yhdessä yössä koko Suomen nuorison tuntemaksi ilmiöksi nostanut Frontside Ollie -video sai ensinäyttönsä 16. tammikuuta ja on tähän mennessä kerännyt YouTubessa yli 8,4 miljoonaa katsojaa. Debyyttialbumi Koodi julkaistiin 22. helmikuuta ja se myi ennakkoon platinaa. Robinille luovutettiin nelinkertainen platinalevy 18. huhtikuuta karting-autoilun merkeissä. Uusi painos albumista, Koodi Deluxe, julkaistiin viime perjantaina.

Jatkuvasti loppuunmyytyjä keikkoja ympäri Suomen tekevän Robinin kesän pitävät kiireisenä sekä omat keikat että festivaaliesiintymiset. Loppuvuodesta ensi-iltansa saavan Robin-elokuvan kuvaukset ovat parhaillaan käynnissä ja filmiryhmä seuraa Robinia kesän kiertueella esimerkiksi Sotkamossa, Kotkassa ja Helsingissä.

Kesän keikkakalenteri:

10.6 Kaarina, SaaristoJunior

16.6 Kalajoki, Merisärkkä

17.6 Sotkamo, Naapurivaaranhuvikeskus

30.6 Imatra, IBBF

1.7 Helsinki, Linnanmäki / Peacock

2.7 Helsinki, Linnanmäki / Peacock

7.7 Aitoo, Kirkastusjuhlat

8.7 Turku,Ruisrock

12.7 Iisalmi, Limuset

13.7 Tampere, Tammerfest

14.7 Jämsä, Akuliina

27.7 Kotka, Meripäivät

5.8 Pori,Porispere

11.8 Rovaniemi, Simerock

25.8 Leppävirta, Soise Pop