Jennifer Love Hewitt kuin pyyhe ympärillä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viiden juttu -televisiosarjasta tuttu Jennifer Love Hewitt nähdään parhaillaan Yhdysvalloissa The Client List -televisiosarjan tähtenä. Hän esittää televisiosarjassa texasilaista Riley Parks -nimistä naista, joka työskentelee prostituoituna.

Viime viikolla Jennifer Love Hewitt joutui todistelemaan, että hänen suurehkot rintansa ovat aidot. Nyt Jennifer on päässyt esittelemään avujaan poistuessaan kotoaan asussa, joka muistutti lähinnä ympärillä olevaa pyyhettä. Todellisuudessa kyse oli kuitenkin paljastavasta cocktail-mekosta.

Jennifer Love Hewitt aloitti näyttelijäuransa jo lapsena Kids Incorporated –televisiosarjassa. Vuonna 1997 hän tähditti Tiedän mitä teit viime kesänä -hittielokuvaa ja naisen ura lähti nousuun Hollywoodissa. Muiden muassa Karvinen, Karvinen 2 ja Cafe -elokuvat kuuluvat myös neitokaisen tuotantoon. Näyttelijätär kertoi äskettäin iskeneensä silmänsä Maroon 5 -yhtyeen Adam Levineen.