Raju väite: John Travoltalla homosuhde lentäjän kanssa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Suosikkinäyttelijä John Travolta joutui aiemmin tänä vuonna seksiskandaalin keskiöön, kun useat mieshierojat väittivät tähden tarjonneen heille rahaa homoseksistä. Nyt homokohu vain kasvaa, sillä tuoreimpien väitteiden mukaan tähti on ollut vuosien ajan homosuhteessa erään miehen kanssa.

National Enquirer -lehti nimittäin väittää, että John Travolta oli 1980-luvulla kuuden vuoden ajan homosuhteessa Doug Gotterba -nimisen lentäjän kanssa. Lentäjän entinen poikaystävä väittää, että Doug Gotterba ja John Travolta kävivät usein yhdessä homoseksikaupoissa. Myös näyttelijän entinen sihteeri väitti lehdelle, että John Travolta on homoseksuaali.

– Doug kertoi minulle, että hän aloitti seksisuhteen John Travoltan kanssa 1980-luvulla. Hän ei kuitenkaan pitänyt seksistä näyttelijän kanssa, sillä Johnin vartalo oli karvainen ja hän haisi pahalle. Seksisuhde oli Dougin mielestä tuottoisaa, lentäjän entinen poikaystävä Robert Britz kertoi lehdelle.

Britzin mukaan lentäjämies jätti Travoltan kuuden vuotta kestäneen salasuhteen jälkeen, koska hän ei tuntenut enää seksuaalista vetoa tähteen. Väitteiden mukaan näyttelijä alkoi seurustelemaan 16-vuotiaan Brooke Shieldsin kanssa peitelläkseen homosuhdettaan.

John Travolta on ollut naimisissa näyttelijätär Kelly Prestonin kanssa jo 20 vuoden ajan. Pariskunta menetti kaksi vuotta sitten traagisesti esikoispoikansa Jettin, joka kuoli epilepsia-kohtaukseen perheen lomamatkalla. Näyttelijöillä on 11-vuotias tytär Ella Bleu ja vuonna 2010 syntynyt poika Benjamin. Taannoin John Travolta paljasti kammoavansa vaimonsa seksikohtauksia ja kertoi niiden katsomisen televisioruudusta olevan vaikeaa.