Elonkerjuu-yhtyeen jäsen löytyi huikealta arkistovideolta – katso

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lauri Tähkä & Elonkerjuu -suosikkiyhtyeen hajoamisen jälkeen Elonkerjuu ilmoitti jatkavansa neljän alkuperäisjäsenen voimin ja etsivänsä joukkoonsa uutta laulajaa. Alkuvuodesta yhtye ilmoitti löytäneensä etsimänsä ja kokoonpano oli kasassa.

Kuva: YouTube

Yhtyeen vaasalainen rumpali Lenni Paarma on tehnyt musiikkia jo pitkään ennen Elonkerjuun perustamista, ja nyt eräs vanha arkistovideon on putkahtanut uudelleen esiin. Kyseessä on vuonna 1998 julkaistu Kimi Shelter & The Avoids -yhtyeen musiikkivideo Your Favourite Zombie, jossa Paarma nähdään 14 vuotta nykyistä nuorempana komistuksena.

Kuva: YouTube

Elonkerjuun uusi solisti on syntyjään eteläpohjalainen näyttelijä ja muusikko Juha Lagström. Elonkerjuu julkaisi taannoin ensimmäisen singlensä Viistäköön siipeni maata. Kappale on Simo Rallin säveltämä ja sanoittama, sovituksesta vastaa koko yhtye yhdessä tuottaja Mara Salmisen kanssa.