Jodie Marsh voitti kehonrakennuksen mestaruuden – uskomaton lihaskimppu!

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Englantilainen kohumalli ja televisiojulkkis Jodie Marsh pitää ihmisten shokeeraamisesta ja nauttii viihdelehtien palstoilla näkymisestä. Biseksuaaliksi avoimesti tunnustautunut julkkis on pysytellyt julkisuuden valokeilassa keinoja kaihtamatta.

Povipommi yllätti jokunen vuosi sitten aloittamalla kehonrakennuksen. Neitokainen onkin päivittänyt useasti Twitter-blogiinsa otoksia, joissa esittelee lihaksikasta kroppaansa. Nyt kaunotar on voittanut kehonrakennuksen mestaruuden Yhdysvalloissa järjestetyssä kilpailussa. Marsh juhlisti voittoaan julkaisemalla itsestään muskelikuvia suoraan kilpailulavalta.

33-vuotias Jodie Marsh tunnetaan Britanniassa mallintöistään, mutta hän juonsi myös omaa Totally Jodie Marsh -realityohjelmansa. Vuonna 2006 hän oli mukana julkkisten Big Brother -ohjelmassa ja aiheutti talossa paljon riitoja. Marsh sijoittui taannoin toiseksi, kun plastiikkakirurgiaan keskittynyt verkkojulkaisu Good Surgeon Guide järjesti äänestyksen Britannian rumimmasta julkkiksesta. Lisäksi hän niitti menestystä liian suurten rintojen äänestyksessä.