John Travoltan ahdinko syvenee – homorakastajalta paljastuskirja?

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Suosikkinäyttelijä John Travolta joutui aiemmin tänä vuonna seksiskandaalin keskiöön, kun useat mieshierojat väittivät tähden tarjonneen heille rahaa homoseksistä. Sittemmin homokohu on vain kasvanut, ja nyt yksi Travoltan väitetyistä homorakastajista aikoo julkaista shokeeraavan paljastuskirjan.

National Enquirer -lehti julkisti äskettäin väitteet, joiden mukaan suosikkinäyttelijä olisi elänyt 1980-luvulla kuuden vuoden ajan homosuhteessa Doug Gotterba -nimisen lentäjän kanssa. Nyt samainen lehti on heittänyt lisää vettä huhumyllyyn paljastamalla, että Gotterba aikoo kirjoittaa suhteesta paljastuskirjan. Jos Travoltan väitetty homorakastaja julkaisisi skandaalipaljastuksiaan, näyttelijän avioliitto Kelly Prestonin kanssa voisi jopa olla ohi.

– Vaikka he eivät olleet naimisissa silloin, Kelly on jo erittäin nöyryytetty koko loppumattomalta vaikuttavan skandaalin johdosta. Kirja mieheltä jonka kanssa John seurusteli vuosien ajan voisi vain olla liikaa, paljastaa lehden sisäpiiriläinen.

Väitteiden mukaan kuusivuotinen salasuhde olisi päättynyt Gotterban aloitteesta. Travoltan myös väitetään alkaneen seurustelemaan eron jälkeen 16-vuotiaan Brooke Shieldsin kanssa peitelläkseen homosuhdettaan. Tähtinäyttelijän pitkin kevättä jatkunut homoseksiskandaali ei näytäkään laantuvan aivan lähiaikoina uusien paljastuksien noustessa jatkuvasti julkisuuteen.

John Travolta on ollut naimisissa näyttelijätär Kelly Prestonin kanssa jo 20 vuoden ajan. Pariskunta menetti kaksi vuotta sitten traagisesti esikoispoikansa Jettin, joka kuoli epilepsia-kohtaukseen perheen lomamatkalla. Näyttelijöillä on 11-vuotias tytär Ella Bleu ja vuonna 2010 syntynyt poika Benjamin. Taannoin John Travolta paljasti kammoavansa vaimonsa seksikohtauksia ja kertoi niiden katsomisen televisioruudusta olevan vaikeaa.