Michelle Hunziker lomaili näyttävästi Italiassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sveitsiläinen Michelle Hunziker on tullut viime kuukausina tutuksi monille sellaisillekin, jotka eivät ole aiemmin hänestä mitään kuulleet. Näyttävä neitokainen on nimittäin onnistunut päätymään ennätysmäisen usein paparazzikuviin ja amerikkalaislehtien sivuille.

Ympäri maailmaa viime aikoina miehensä kanssa rantakohteissa reissannut kaunotar on tällä kertaa kuvattu poikaystävänsä Tomaso Trussardin kanssa Varigottin rannalla Italiassa. Neitokaisen bikinivartaloa on viime aikoina kuvailtu täydelliseksi, eikä se varmasti sellaisesta ainakaan kovin kauaksi jää.

33-vuotias sveitsiläinen Michelle Hunziker on kotimaassaan sekä Italiassa ja Saksassa erittäin tunnettu malli, laulaja, näyttelijä ja televisiokasvo. Hän tuli tunnetuksi vuonna 1996 saatuaan kiinnityksen I Cervelloni -televisiosarjan juontajaksi. Varsinaisen läpimurtonsa kaunotar teki avioiduttuaan supersuositun laulaja Eros Ramazottin kanssa vuonna 1998. Avioliitto kesti vain neljä vuotta ja siitä syntyi tytär Aurora. Michelle on julkaissut laulajana myös englanninkielisen Lole-nimisen albumin.