Tom Cruise on sankari myös tosielämässä – pelasti miehen

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailmankuulu näyttelijä Tom Cruise perusti taannoin perheen vaimonsa Katie Holmesin kanssa. Pariskunnan kuusivuotias Suri-tytär on nykyisin viihdelehtien lemmikki, mutta nyt myös 49-vuotias supertähti-isä on kunnostautunut upeasti.

Tom Cruisen kerrotaan toimineen sankarillisella tavalla, kun eräs mies joutui rajuun onnettomuuteen Oblivion-elokuvan kuvauksissa. Brittiläinen työntekijä loukkaantui vakavasti, kun painava kuvausteline kaatui hänen päälleen ja hänen epäiltiin halvaantuneen. Tom Cruise ei mennyt paniikkiin, vaan hän otti ohjat omiin käsiinsä.

Tähtinäyttelijä soitti heti yksityiskoneensa lentäjälle, jotta loukkaantunut mies kuljetettaisiin nopeasti Baton Rougessa sijaitsevalle yksityisklinikalle. Cruise tiesi, että kyseinen klinikka on erikoistunut selkärankavammoihin. Lähteen mukaan Tom toimi tilanteessa nopeasti ja neuvokkaasti.

– Tom oli mahtava. Hän on tukenut paljon Davidia ja tämän perhettä. Onnettomuus oli kauhea, mutta Tom otti ohjat omiin käsiinsä. Se oli todella merkittävä ja arvostettava teko, lähde kertoi Daily Mirror -lehdelle.

Tom Cruise avautui äskettäin Playboy-lehden haastattelussa rakkauselämästään. Toimintasankari kehui muun muuassa vaimoaan maasta taivaisiin ja kertoi Katie Holmesin olevan “poikkeuksellisen upea ihminen”. Näyttelijän mukaan hän on ollut rakastunut vaimoonsa siitä hetkestä lähtien, kun hän tapasi Holmesin.