Doutzen Kroes lomailee Miamissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollantilainen supermalli Doutzen Kroes lukeutuu Forbes-lehden mukaan maailman kymmenen eniten ansaitsevan huippumallin joukkoon. Doutzen on nykyään yksi Victoria’s Secret -merkin enkeleistä. Neitokainen synnytti taannoin Phyllon Joy -esikoispoikansa.

27-vuotias mallikaunotar nähdään nyt lomailemassa pian puolentoista vuoden ikäisen poikansa Phyllonin ja Sunnery-aviomiehensä kanssa Miami Beachilla. Kroes oli itse pukeutunut oransseihin bikineihin ja nautiskeli täysin rinnoin läheisyydestä miehensä kanssa.

Hollantilaissyntyinen Doutzen Kroes on poseerannut muun muuassa Time, Harper’s Bazaar ja Numero-lehtien kansikuvissa ja Victoria’s Secretin, L’Orealin ja Calvin Kleinin mainoskasvona. Lisäksi hän on toiminut mainoskasvona useille luksusmerkeille. Hän on Forbes-lehden mukaan yli kuuden miljoonan dollarin vuosituloillaan maailman viidenneksi parhaiten ansaitseva supermalli.