Räppärisurkimus heitti naisia lasipulloilla – verisen tappelun syyllinen selvisi

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Suositut räppärit Chris Brown ja Drake joutuivat aiemmin tässä kuussa kohuotsikoihin, kun heidän uutisoitiin tapelleen rajusti erään yökerhon VIP-tiloissa poptähti Rihannasta alkaneen riidan takia. Sittemmin verkossa levisi muun muuassa kuvia kahakassa loukkaantuneista sivullisista.

Nyt tähtien tappelun todistanut 21-vuotias Ingrid Gutierrez on paljastanut julkisuuteen, kuka oli syypää kahakan alkamiseen. Mallikaunottaren mukaan 25-vuotias Drake aloitti baaritappelun, kun hän tuli räyhäämään henkivartijoidensa kanssa Chris Brownin pöytäseurueeseen.

Ingrid Gutierrez kertoi seuranneensa tilannetta sivusta. Drake oli muun muuassa näyttänyt keskisormea tähtiartistille ja käskenyt tätä ”painumaan v***uun”. Sen jälkeen tilanne riistäytyi käsistä ja yökerhon VIP-tiloissa lenteli lasipulloja, joista monet ihmiset saivat vammoja.

– Chris ei käyttäytynyt väkivaltaisesti ketään kohtaan. Hän yritti lähteä, mutta yhtäkkiä hän sai iskun kasvoihinsa. Tunsin itsekin kipua ja huomasin, että päästäni vuotaa verta, Ingrid Gutierrez kertoi The Daily Mail -sivustolle.

Neitokaisen mukaan hän ei enää arvosta Drakea, koska räppäri heitteli lasipulloja henkivartijoidensa kanssa naisia kohti. Malli kertoi, että Chris Brown oli yrittänyt suojella sohvilla istuneita naisia lentäviltä pulloilta. New Yorkin poliisi alkoi tutkimaan tapausta pian tapahtuneen jälkeen, ja yökerhon ovet suljettiin.

Supertähtien riita sai alkunsa, kun Drake esitti räppärille kommentteja miehen ex-tyttöystävästä Rihannasta. Chris Brown oli lähettänyt Draken pöytään shampanjapullon hyväntahdon eleenä. Drake lähetti kuitenkin juoman takaisin laulajatähdelle “Nussin elämäsi rakkautta, kestä se” -viestillä. Molemmat miehet ovat seurustelleet Rihannan kanssa.