Justin Bieber suututti faninsa – katso videolta ovatko fanit väärässä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Teinitähti Justin Bieber kiertää parhaillaan maailmaa All Around the World -kiertueensa merkeissä. Supertähti aiheuttaa hysteriaa minne meneekin, mutta erityisesti kotimaassa Kanadassa teinitytöt ovat haltioissaan nuoresta miehestä.

Kuva: YouTube

Nyt 18-vuotias poppari onnistunut suututtamaan faninsa lentokentällä. Supertähti vetää puoleensa valtavia määriä faneja minne meneekin, eikä hän saa hetkenkään rauhaa missään julkisella paikalla.

Nyt fanit ympäröivät lentokentällä tyttöystäväänsä Selena Gomezia odottaneen laulajan. Justin yritti selittää ystävällisesti haluavansa olla rauhassa, mutta se ei faneja rauhoittanut. Nyt popparia on nimitetty diivaksi myös verkossa. Katso oheinen video ja kerro oliko käytös mielestäsi diivailua.

Justin Bieberin odotettu Believe-albumi julkaistiin eilen 19. kesäkuuta. Levyn ensimmäinen single Boyfriend nousi heti julkaisupäivänään iTunes-musiikkipalvelun ladatuimmaksi kappaleeksi. Uuden levyn odotetaan nousevan ympäri maailmaa suoraan listaykköseksi.

Kuva: YouTube