Leffakaunotar vihasi musiikkia: ”Poikabändien takia!”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Elokuvakaunotar Keira Knightley oli taannoin otsikoissa, kun hän paljasti uransa jatkon olleen kolme vuotta sitten vaakalaudalla harkitessaan vakavasti alalta vetäytymistä. Hänet kiinnitettiin Pirates of The Caribbean -elokuvasarjaan jo 17-vuotiaana teinityttönä.

Knighley meni äskettäin kihloihin poikaystävänsä Klaxons-yhtyeen rokkarin, James Rightonin kanssa. 27-vuotias kaunotar on nyt kertonut erikoisesta päähänpinttymästään, jonka ansiosta hän ei nauttinut nuorempana musiikista. Nainen vihasi nimittäin poikabändejä ja piti niitä loukkaavina. Hän boikotoi inhonsa vuoksi kaikenlaista musiikkia, ja alkoi kuuntelemaan musiikkia vasta parikymppisenä.

– Se oli todella outoa. Muistan, etten tietoisesti kuunnellut musiikkia teinivuosinani. Pidin sitä poikabändien syynä. Kaikkien olisi pitänyt kuunnella niitä yhtyeitä, ja minä en halunnut, kertoo Keira Knighley The Sun -sivustolle.

Keira Knightleyn uutisoitiin taannoin eronneen Rupert Friendin kanssa näyttelijättären uran luomien paineiden takia. Knightleyn isä vahvisti eron The Sun -lehdelle ja kertoi, ettei Friend pitänyt huomiosta, jota hänen tyttärensä sai osakseen. Brittikaunotar on myös seurustellut irlantilaisen mallin Jamie Dornanin ja amerikkalaisen näyttelijä Del Synnottin kanssa. Nykyään Keira on kihloissa pianisti James Rightonin kanssa.