Madonnalle jättirinnat kuin taikaiskusta – tässä tulos kuvina

Viihdeuutiset · Stara.fi

Popin kuningattareksi kutsuttu Madonna herätti äskettäin huomiota häpeilemättömällä esiintymisellään, kun hän vilautti nänniään Turkin Istanbulissa 55.000 fanin edessä. Tähti jatkoi tyylilleen uskollisena Rooman keikallaan, ja esitteli yleisölle stringipeppunsa.

Nyt Madonna on yllättänyt jälleen, mutta tällä kertaa äkillisesti kasvaneella rintamuksellaan Turn Up The Radio -musiikkivideonsa kuvauksissa Italiassa. Taannoin Paris Hilton yllätti useaan otteeseen esittelemällä juhlissa muhkeita muotojaan, jotka taas katosivat seuraavaksi päiväksi. Nyt Madonna on mahdollisesti käyttänyt samanlaisia keinoja muotojensa kasvattamiseksi.

Madonna viihtyy nykyisin paljon 24-vuotiaan toyboy-rakkaansa Brahim Zaibatin käsipuolessa. Pariskunnan ikäero on ihmetyttänyt monia, sillä nuoren komistuksen äiti on Madonnaa vain kahdeksan vuotta nuorempi. Supertähti seurusteli taannoin 24-vuotiaan brasiliaisen mallin Jesus Luzin kanssa.