Näin asuu Jim Carrey – tältä näyttää luksusasunto sisältä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosikkinäyttelijä Jim Carrey on ollut viime aikoina otsikoissa lähinnä Nuija ja tosinuija -elokuvan jatko-osan merkeissä, sillä jatkosta on spekuloitu Hollywoodissa jo jonkin aikaa. Nyt supertähti on pannut luksusasuntonsa myyntiin.

Los Angelesin liepeillä Malibun ökykalliilla luksusalueella sijaitsevan lukaalin hinnaksi ilmoitetaan 14 miljoonaa dollaria. Hinta sisältää upean merinäköalan lisäksi viisi makuuhuonetta, viisi kylpyhuonetta, laajan ulkopation ja suuren parvekkeen sekä erillisen kattoterassin porealtaalla.

Taannoin 49-vuotias koomikko kertoi haluavansa mennä naimisiin 27-vuotiaan näyttelijä Emma Stonen kanssa. Carrey kuvasi videoblogin, jossa hän kehui näyttelijätärtä maasta taivaisiin.

– Emma, minun mielestäni olet kaunis, fiksu ja hyväsydäminen. Jos olisin nuorempi, menisin kanssasi naimisiin. Ja saisimme suloposkisia ja pisamanaamaisia vauvoja, Carrey kertoi blogissaan Female First -sivuston mukaan.

Jim Carrey erosi pitkäaikaisesta tyttöystävästään Playboy-malli Jenny McCarthysta viime vuonna. Hän vitsaili videoblogissaan olevansa kuitenkin liian vanha nuorelle näyttelijäkaunottarelle. Blogin lopussa Carrey toivotti onnea ja menestystä Stonelle urallaan.