Nainen, ÄLÄ tee näitä virheitä sänkyhommissa

Lifestyle · Anna Poikkimäki

Monet kaksilahkeiset haluavat usein esiintyä makuuhuonetangon mestareina. Lemmenleikeissä voi kuitenkin raisumman rakastajattaren kanssa tulla esiin yllätyksiä, jotka saavat miehen kiinnostuksen lopahtamaan kuin seinään.

Nyt Cosmopolitan-lehti paljastaa eroottiset liikkeet, jotka voivat nostaa komistuksen karvat pystyyn. Kinkympiä rakkauden muotoja parodioidaan aika ajoin komediaelokuvissa, ja latex-puvut, ruoska ja kuuma vaha voivatkin saada villimmän neitokaisen intoutumaan.

Erilaiset välineet voivat kuumentaa nopeasti tunnelman makuuhuoneessa, mutta ne kannattaa esitellä miehelle varovaisesti. Rajummat viritelmät voi säästää myöhempiin vaiheisiin, joissa pariskunta tuntee toisensa erittäin hyvin.

Herkempi neitokainen saattaa onnen kukkuloille noustessaan purskahtaa helpottuneeseen itkuun. Miehelle nautinnon huipulla vetistelevä nainen saattaa kuitenkin olla hämmästyksen aihe. Kaunottaren kannattaa myös hekuman hetkellä olla tarkkana, ettei vain huudahda kiihkoissaan jonkun muun kuin rakastajansa nimeä ääneen.

Lemmenpuuhiin voidaan välillä päätyä railakkaankin baari-illan jälkeen. Tuolloin kumpikaan osapuoli ei ole välttämättä selvimmillään. Mies ei kuitenkaan katso väsynyttä naista hyvällä, varsinkaan jos hänen seksifantasioidensa kohteena oleva daami sattuu sammumaan vuoteelle ennen aikojaan.

Seksileikeissä on monia ulottuvuuksia, joista useat ovat makuasioita. Jotkut kaksilahkeiset voivat intoutua anaaliaukkonsa stimuloimisesta. Vähintään yhtä monelle peräaukon sormeilu on kauhistus, joka herättää pakenemisrefleksin. Komistukselta voikin varovaisesti tiedustella asiaa ennen kuin käsiensä antaa vaeltaa miehen takaportille asti.

Naista voi kihelmöivien hetkien aikana myös kutkuttaa ohjeiden antaminen omalle poikaystävälleen. Lemmenvinkkejä oikeanlaisesta kosketuksesta ei kuitenkaan kannata antaa siten, että mainitsee ohjeissaan entisiä miehiä. Mies voi nimittäin luulla, että nainen haikailee sittenkin vuoteeseensa toista rakastajaa.