Michael Jacksonin teinitytär julkaisi pusukuvansa netissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Michael Jacksonin 14-vuotias tytär Paris Jackson sai taannoin ensimmäisen elokuvaroolinsa. Isänsä jalanjäljissä supertähteyteen tähtäävä Paris nähdään Lundon’s Bridge and the Three Keys -elokuvassa.

Nyt Paris Jackson on julkaissut isänpäivän kunniaksi hellyttävän pusukuvan. Valokuvassa Paris antaa pikkutyttönä isälleen suukkoa. Viime viikolla Paris Jackson kertoi Oprah Winfreyn haastattelussa kohdanneensa koulukiusaamista. Jackson vakuutti olevansa kuitenkin niin vahva, ettei anna kiusaajiensa voittaa.

– Ihmiset yrittävät kaikenlaista, mutta se ei aina onnistu. Jotkut ihmiset yrittävät kiusata minua koulussa ja osa internetin välityksellä. He yrittävät loukata minua sanoillaan, mutta se ei oikein onnistu, kertoi Paris Jackson Oprah’s Next Chapter -ohjelman haastattelussa.

Michael Jackson meni yllättäen naimisiin vuonna 1997 ihotautisairaanhoitaja Deborah Jeanne Rowen kanssa. Heillä on kaksi yhteistä lasta, 13-vuotias Paris-tytär ja 14-vuotias poika Prince. Popin kuninkaaksi nimetyn Michaelin kolmannen Blanket-pojan äidin henkilöllisyyttä ei tiedetä, sillä lapsella oli sijaissynnyttäjä. Taannoin poptähti aiheutti maailmalla kritiikkiä, kun hän esitteli kolmannen lapsensa faneilleen hotellinsa parvekkeella. Michael piti nimittäin yhdellä kädellä kiinni vauvasta, joka riippui hetken kaiteen ulkopuolella.