Petri Nygårdista tulee elokuvatähti: ”Huoria, kauhua ja jännitystä”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu suomalainen räppäri Petri Nygård suuntaa pian taas esiintymislavoille, kun mies nähdään juhannuksen aikana kolmessa eri tapahtumassa. Musisoinnin lisäksi miehellä on suuria suunnitelmia hieman toisaalla viihteen parissa, sillä hänestä tulee elokuvatähti.

Petri Nygård kertoi suunnitelmistaan Staralle ja paljasti, että elokuvan työstäminen on jo hyvässä alkuvaiheessa.

– Kaveriporikalla ollaan tehty videoita ja se on meille mieluista ja helppoa. Sitä kautta sit tuli ajatus, että vi**u pitäiskö tehdä elokuva. Käytiin Thaimaassa tekemässä Selvä päivä -video ja Las Vegasissa Märkää-video. Niitä kuvataan v**un monessa lokaatiossa ja siinä on juoni, niin sehän on jo tiivistetty elokuva, Petri Nygård kertoi Staralle.

– Nyt sitä on tässä pällistelty. Keikkatauon aikaan oli tarkoitus aloittaa kuvaaminen, että nähdään miten kauan siinä menee. Käsikirjoitusta pitää kuitenkin vielä vähän rukata. Siinä on vähän kaikkea; huoria, vähän jännitystä ja pikkasen kauhuakin. Sopiva sekamelska.